Профінформаційний тренінг

Дата: 11.08.2021 20:43
Кількість переглядів: 313

Сьогодні,  11 серпня 2021 року, провідний фахівець Рокитнянської районної філії Київського обласного центру зайнятості Шимченко Оксана  провела тренінг "Підготовка резюме" для безробітних,  які перебувають на обліку Рокитнянської районної філії.

Фото без опису

На тренінгу "Підготовка резюме" слухачів ознайомлено з основними видами резюме, його структурою, прикладами заповнення основних блоків та поінформовано про основні вимоги правильного написання резюме.

У ході заходу пошукачі роботи дізналися про онлайн ресурси служби зайнятості, які допомагають створити ідеальне резюме: створивши електронний кабінет на сайті державної служби зайнятості, в розділі "Мої резюме", а також про можливість скористатися Конструктором створення резюме.

Такий вид інформування клієнтів служби зайнятості є найбільш продуктивним на даний час, адже допомагає безробітним активізувати власні зусилля щодо самостійних дій з приводу працевлаштування, формування навичок написання резюме та ефективного його використання при пошуку роботи.

У ході семінару безробітні дізналися про види резюме: хронологічне, функціональне, комбіноване та відео-резюме. Також ознайомилися з прикладами правильно оформлених резюме та отримали інформацію про написання супровідного листа до резюме, щоб завоювати серце роботодавця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь