Футбольний фестиваль в Ольшаниці

Дата: 10.08.2021 15:36
Кількість переглядів: 351

Фізична культура  і спорт є   важливою  складовою в зміцненні здоров’я  населення різних вікових категорій, підвищення  фізичних і функціональних  можливостей  організму людини, збереженні тривалості її активного життя.

Для забезпечення гідних умов населенню для занять фізичною культурою та спортом на Рокитнянщині в селі Ольшаниця силами та коштами підприємств ФГ„Волмакс-Агро” і ГК „Синявське” було капітально  відремонтовано сільський стадіон. 

Фото без опису

07.08.2021 на відновленому Ольшаницькому стадіоні відбувся футбольний фестиваль серед дитячих, аматорських та ветеранських команд присвячений пам’яті заслуженого працівника сільського господарства України  Василя Івановича Литвина.

Захід був організований ФГ „Волмакс-Агро” спільно з  ГК „Синявське”.

Спортивним змаганням фестивалю передувала церемонія освячення спортивної споруди настоятелем  місцевої православної церкви.

Фото без опису

На відкритті стадіону присутніх привітали староста села Ольшаниця -  Микола Лазоренко,  очільники громади - виконуючий обов’язки Рокитнянського селищного голови Юрій Шимченко і перший заступник Микола Соколовський, а також  керівник ГК „Синявське” - Ярослав Литвин (син В.І.Литвина) і представник                          ФГ „Волмакс -Агро”  - Віталій Смиченко.

Фото без опису

Право підняти прапор України було надано юним спортсменам - Володимиру  і  Максиму Смиченкам, а покласти квіти на могилу Василя Івановича – ветеранам футболу  Михайлу Клименку і  Степану Москалику.   

В змаганнях взяли участь дитячі футбольні команди ДЮСШ смт Рокитне  та   ДЮСШ „Іскра” м. Тараща, які й відкрили футбольний фестиваль.  Гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь юних рокитнянців. Відразу після  гри була проведена церемонія нагородження молодших  команд,  юні футболісти були відзначені пам’ятними медалями та отримали ласощі від організаторів.

Фото без опису

Другими на поле вийшли аматорські команди ФГ„Волмакс-Агро” та ГК „Синявське”, гра закінчилася  з рахунком 1:0 на користь  команди  ГК „Синявське”.

Завершували фестиваль  найдосвідченіші – ветеранські команди  Рокитнянської і Таращанської  територіальних громад. Перемогу у матчі з рахунком 2:1 здобули таращанці.

Фото без опису

Після завершення спортивної частини фестивалю присутніх на стадіоні  своїми виступами порадував самодіяльний художній колектив „Вишиванка” Ольшаницького будинку культури, а юні футболісти і вболівальники підбадьорили всіх динамічним флешмобом.

Однією з родзинок програми стала безкоштовна лотерея на якій було розіграно понад  30 призів  в тому числі головний – мішок цукру.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь