Пливуть роки, як дощові хмаринки

Дата: 10.08.2021 16:37
Кількість переглядів: 1045

10 серпня славетний ювілей – 70 років, відмічає заслужений працівник сільського господарства, керуючий відділками ТДВ „Синявське” сіл Першотравневе та Шарки Артеменко Петро Петрович.

Фото без опису

Вшановувати того, хто взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, примножувати її славу і добробут, завітали Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко, а також колеги і представники сільськогосподарської галузі громади.

Фото без опису

„Завдяки вашій хазяйновитості, зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, ваше серце і багатий досвід живлять українську ниву. Для нашої громади аграрний сектор – це основа бюджету, це забезпечення роботи шкіл, установ охорони здоров’я і культури, життя громади”, - підкреслив Юрій Андрійович, та побажав ювіляру міцного здоров’я, радості, щоб щедра осінь обдаровувала своїми плодами, приносила в родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя.

Фото без опису

До привітань долучились та висловили вдячність Петру Петровичу за його нелегку повсякденну працю депутат Білоцерківської районної ради Ольга Литвин, депутат Рокитнянської селищної ради Ярослав Литвин та колектив ТДВ „Синявське”.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь