Дошкілля готується до нового навчального року

Дата: 05.08.2021 18:01
Кількість переглядів: 459

У 15-ти дитячих садочках Рокитнянської селищної ради виховуються і навчаються близько 670 дітей дошкільного віку. Саме тут  вони активно розвиваються і пізнають навколишній світ.

Фото без опису

До вибору першої в житті своєї дитини громадської установи батьки ставляться дуже вимогливо, що цілком зрозуміло. Тому першочерговим завданням  закладу дошкільної освіти є створення комфортних та безпечних умов перебування дітей у дитячому садку.

Фото без опису

Перш за все - це зовнішній та внутрішній вигляд закладу. Тому щорічно в літній період у всіх садочках проводяться ремонтні роботи. Наразі усі заклади поспішають із завершенням робіт, адже до початку нового навчального року залишилося менше місяця.

Фото без опису

Зроблено багато. За сприяння депутата Рокитнянської селищної ради Ярослава Литвина проведено ремонт та облаштування дитячих майданчиків у закладах дошкільної освіти «Мальвіна», «Зірочка» та  Поремонтовано та пофарбовано дитячі каруселі, замінено дерев’яні  частини, проведено зварювальні роботи, оновлено пісочниці. У ЗДО «Мальвіна» замінено розподільник електромережі, встановлено світильники. У ЗДО «Зірочка»  замінено покрівлю дитячих павільйонів, пофарбовано огорожу. У ЗДО «Дзвіночок» с. Нова Маківка  також пофарбовано огорожу і оновлено кухню.

Фото без опису

До того ж для цих садочків Ярослав Васильович виділив кошти на матеріали, а  також долучив до роботи  працівників ГК «Синявське».

Фото без опису

У ремонтних роботах задіяні всі: і працівники закладів, і батьки. У ЗДО "Світанок" за батьківські (благодійні) кошти проведено ремонт санітарного вузла у групі "Ромашка" (покладена плитка та замінено унітаз), зроблено поточний ремонт в групі "Ягідка" (фарбування стін у групі та спальні).

Фото без опису

Процес підготовки до нового навчального року триває.

Наразі висловлюємо подяку за допомогу депутату Рокитнянської селищної ради Ярославу Литвину та батьківській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь