Відвідини сімей психологами

Дата: 04.08.2021 14:00
Кількість переглядів: 380

З метою попередження рецидивної злочинності серед неповнолітніх та осіб молодіжного віку, які вчинили правопорушення, корекції соціальної поведінки та з метою надання соціальних послуг неповнолітнім та їх родинам, психолог Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з психологом Рокитнянського районного відділу філії державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київський області, здійснили спільний виїзд у сім’ї нашої громади. Було відвідано сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах та сім’ї де неповнолітніми було скоєно правопорушення або кримінальний проступок.

Фото без опису

Під час бесіди з батьками неповнолітніх наголосили, що усуваючи причини та обставини, які можуть спонукати підлітків чинити протиправні дії, вони запобігають вчиненню таких дій. Розповіли про значну роль у формуванні особистості неповнолітнього правопорушника та знятті психологічних бар'єрів до девіантної поведінки відіграє алкоголь й інші одурманюючі засоби. Також роз’яснили, що темпи звикання до алкоголю та наркотиків у неповнолітніх у 2,5-3 рази перевищують такі у дорослих. 

Фото без опису

Було запропоновано скористатись послугою психологічної допомоги, як дітям так і їх батькам. Родинам підлітків на паперових носіях роздали «Пам’ятку для батьків» про відповідальність щодо утримання, виховання та навчання неповнолітніх дітей. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь