Вирішення проблемних питань

Дата: 04.08.2021 12:27
Кількість переглядів: 333

З метою налагодження співпраці та вирішення проблемних питань 03.08.2021 року директор Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості Лариса Глюза провела робочу зустріч з начальником Рокитнянського відділу державної виконавчої служби у Білоцерківському районі Київської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Наталією Красуцькою.

Фото без опису

Л.Глюза розповіла про послуги служби зайнятості, які надаються населенню, в тому числі, боржникам зі сплати аліментів, які не мають постійного місця роботи.

Н.Красуцька, в свою чергу, зауважила, що працевлаштування боржників - платників аліментів є важливим питанням, адже станом на сьогодні в Рокитнянському відділі ДВС Рокитнянський РВ ДВС ЦМУ Міністерства юстиції -м.Київ є 551 виконавче провадження стосовно аліментів, виплата яких не здійснюється через відсутність у боржника постійної роботи або майна.

На зустрічі обговорювалося і питання щодо забезпечення виконання рішень суду про стягнення коштів на користь служби зайнятості, а саме стан виконання органами ДВС області виконавчих документів про стягнення заборгованості по страховим внескам до Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Співпраця Рокитнянської служби зайнятості з органами державної виконавчої служби в цьому напрямку продовжуватиметься і надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь