Наші спортсмени знову перші!

Дата: 02.08.2021 19:23
Кількість переглядів: 382

31.07-01.08.2021 у місті Біла Церква відбувся відкритий чемпіонат Київської області з лижних гонок на лижоролерах серед учнів 2004-2005 р. н.

Фото без опису

Призи і медалі розігрувались в індивідуальних спринтерських та класичних дистанціях та в командному заліку. Метою змагань була популяризація лижних гонок, та відбір кращих спортсменів області. У чемпіонаті, що був проведений на Всеукраїнському рівні, змагалися команди міст Бровари, Білої Церкви, Києва, Софіївськи, Борщагівки ,Сум, Конотопу, Тетієва, Чернігова, селища Рокитнета Закарпатської області.

Фото без опису

Команда Рокитнянської селищної територіальної громади у складі учнів Рокитнянської ДЮСШ: Осадчих Андрія та Олексія, Лампіцьких Максима та Владислава, Семенченко Анастасії, Ребрика Максима, Одрина Артема та Івана, Геращенко Любові, Лугової Уляни, Федоткіної Уляни, Рудої Катерини, Лазаренко Анастасії, Олефіра Євгена, Кравчук Софії, Горовенко Діани за результатами  двох днів змагань - виборола перше загальнокомандне місце.

Найбільший залік команді дали: Осадчий Андрій перше місце в індивідуальній спринтерській гонці, друге місце (прикра поломка лижної палиці) на дистанції 7.5 км вільним (коньковим) стилем, Осадчий Олексій друге місце у спринтерській гонці, третє місце на дистанції 7.5 км, Семенченко Анастасія третє місце на дистанції 5 км вільним стилем, шосте місце у спринтерській.

Вітаємо з перемогою наших юних спортсменів, що прославляють Рокитнянщину далеко за її теренами, їх тренерів і батьків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь