Черговий огляд готовності закладів освіти до нового навчального року

Дата: 30.07.2021 17:06
Кількість переглядів: 682

Через місяць для школярів Рокитнянської громади пролунає шкільний дзвінок. Відтак, питання готовності закладів освіти до нового навчального року залишається надзвичайно актуальним. 

Фото без опису

30 липня 2021 року  Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов разом із заступником селищного голови Миколою Соколовським завітали до Житньогірського ЗЗСО, Савинецької гімназії та Синявський ОЗО й проінспектували як у них проходить підготовка до нового навчального року.

Фото без опису

Під час візиту керівництво громади оглянули приміщення закладів, ознайомилися із їхніми матеріально-технічними базами, якістю проведених ремонтних робіт та з’ясовували нагальні потреби, на які необхідно звернути першочергову увагу.

Фото без опису

Слід зазначити, що рішенням Київської обласної ради "Про внесення змін до рішення Київської обласної ради від 24 грудня 2020 року № 050-01-VII "Про обласний бюджет Київської області на 2021 рік" внесено зміни до 14 програм; по програмі будівництва виділено кошти для перекриття покрівлі даху Савинецької гімназії Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

"Дуже вдячні, що батьки також долучаються до цієї роботи та роблять свої значні внески, і мова не тільки про кошти, але й про роботу, яку вони виконують власними силами. Хочеться, щоб держава мала змогу забезпечувати всі потреби шкіл, садочків, ЖКХ та інших сфер, однак сьогодні такої можливості немає. Та загальними діями ми потрохи будемо реалізовувати свої плани та проекти, щоб громада ставала тільки кращою!", - зазначив Юрій Андрійович.

Фото без опису

Наразі всі школи громади активно проводять поточні ремонти класів та коридорів, спортивних залів, їдалень і т.д.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь