Інформаційно-роз'яснювальна робота щодо легалізації

Дата: 30.07.2021 15:29
Кількість переглядів: 320

Державний центр зайнятості, в рамках реалізації Національного плану спільних дій щодо зниження рівня нелегальної праці на 2021 рік, є одним із відповідальних учасників заходів з проведення інформаційно-роз’яснювальних кампаній про переваги оформлених належним чином трудових відносин та ризиків нелегальної праці для працівників та роботодавців, які проводяться Державною службою України з питань праці.

Фото без опису

Окрім того, 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН.  

А тому цього дня директор Рокитнянської районної філії Київського обласного центру зайнятості Лариса Глюза та провідний фахівець з питань зайнятості Валентина Томілович провели інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо чинного законодавства про працю серед підприємців роздрібної торгівлі. 

Фото без опису

Важливою проблемою в трудових відносинах між роботодавцями і найманими працівниками на сьогодні є легалізація їх зайнятості. Як свідчить практика, значна кількість роботодавців зазвичай не укладає трудові договори з найманими працівниками. Можна з упевненістю сказати, що не лише роботодавець винен у такому стані справ, а й сам найманий працівник не завжди усвідомлює, які державні гарантії він втратить, погоджуючись на неоформлені трудові відносини.

Фото без опису

Спілкування з роботодавцями та найманими працівниками вкотре засвідчило необхідність проведення роз'яснювальної роботи стосовно детінізації зайнятості населення.

#КОЦЗ #Рокитнянська_РФ_КОЦЗ #служба_зайнятості #послуги #працюйбезпечно #працюй_легально #виходь_на_світло #легалізація_праці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь