Плановий виїзд по селищу Рокитне та в села Калинівка, Першотравневе, Ольшаниця.

Дата: 28.07.2021 16:41
Кількість переглядів: 384

Працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд по селищу Рокитне та в села Калинівка, Першотравневе, Ольшаниця. Відвідано сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах, опікунські родини та багатодітні сім’ї. 

Фото без опису

Під час виїзду в одній із багатодітних сімей, було перевірено виконані роботи щодо пожежної безпеки та дотримання правил використання електроприладів.  Сім’я виконала всі рекомендації, усунула недоліки, які були під час попереднього відвідування родини.

Фото без опису 

В іншій багатодітній родині було обстежено житлові умови, облаштування місця для сну та відпочинку дітей. Також працівники звернули особливу увагу на стан, самопочуття та зовнішній вигляд дітей. В даній родині діти забезпечені усім необхідним для повноцінного життя та розвитку. Родині надано роз’яснення щодо отримання пільгової путівки на оздоровлення дітей.

Фото без опису

У опікунській родині було проведено бесіду з опікунами та їх підопічними. Родина дослухалась до попередніх рекомендацій щодо безкоштовного оздоровлення статусних дітей. Вже скоро діти вирушають на відпочинок, через що дуже радіють.

Фото без опису

Також було відвідано сім’ю, в якій неповнолітня дитина скоїла кримінальне правопорушення. Психологом Центру було проведено профілактичну бесіду з батьками неповнолітнього та надано рекомендації, які допоможуть у спілкуванні з підлітком. Родині запропоновано відвідувати психолога Центру. Батькам рекомендовано звернутись до центру зайнятості, де їм допоможуть працевлаштуватись. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь