27 липня 2021 року в онлайн вебінарі

Дата: 27.07.2021 16:28
Кількість переглядів: 295

Фото без опису27 липня 2021 року клієнти Рокитнянської районної філії Київського обласного центру зайнятості взяли участь в онлайн вебінарі "Тайм-менеджмент або лайфхаки управління часом", організований Київський Обласний Центр Зайнятості.

Фахівець відділу організації профорієнтації Київського обласного центру зайнятості Ірина Мельніченко розповіла, що тайм-менеджмент – це сукупність методик оптимальної організації часу для виконання поточних задач, проектів та календарних подій.

Типовими підходами в керуванні часу є розстановка пріоритетів, розбиття великих завдань та проектів на окремі дії та їх делегування іншим людям.

Учасники вебінару дізнались, що справа не в тривалості робочого дня, ступені напруги або умовах праці, а в умінні організувати власний час так, щоб встигати більше, отримуючи з цього максимум віддачі і залишаючи достатню кількість вільного часу.

Говорячи мовою сучасних термінів, все вирішує тайм-менеджмент – управління власним часом, використання свого життя з максимальною ефективністю. І мова йде не тільки про робочий час, а й про справи, що стосуються інших сфер життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь