Чергова щотижнева нарада із директорами комунальних підприємств

Дата: 26.07.2021 13:07
Кількість переглядів: 841

26 липня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів чергову щотижневу нараду із директорами комунальних підприємств Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

На початку наради Юрій Андрійович підвів підсумки щодо участі делегації від Рокитнянської територіальної громади у святкуванні обласного заходу Дня хрещення Русі  у селі Копачів Обухівського району на території парку "Київська Русь" та подякував всім, хто долучився до підготовки заходу.

Далі присутні заслухали інформацію комунальників щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень. Зокрема, питання, які були розглянуті на нараді стосувалися благоустрою громади, ремонту доріг, освітлення вулиць.

Селищний голова визначив пріоритетними питання з благоустрою громади, а саме: наведенню порядку на території населених пунктів громади, покосу трави та утриманню зелених насаджень.

По завершенню наради селищний голова подякував комунальникам за роботу та дав доручення з актуальних питань життєзабезпечення громади.

У нараді взяли участь секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступники селищного голови Микола Соколовський та Олександр Конопчук, начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанна Головіна, начальник відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігор Лалак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь