У навчальних закладах Рокитнянської громади триває підготовка до нового навчального року

Дата: 23.07.2021 15:52
Кількість переглядів: 576

23 липня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та заступник селищного голови Микола Соколовський відвідали ряд закладів освіти Рокитнянської громади, а саме - Рокитнянську гімназію № 4, Острівський ЗЗСО, Насташівський ЗЗСО, де зустрілись із їх директорами та ознайомились із ходом проведення робіт з підготовки до початку нового 2021/2022 навчального року.

Фото без опису

Підготовка закладів освіти  до нового начального року наразі є найважливішим завданням селищної ради та перебуває під постійним контролем та у зоні особливої уваги керівництва громади.

Фото без опису

Оглядаючи класні кімнати, очільник громади наголосив, що влада й надалі докладатиме зусилля, щоб забезпечити всім дітям якісну освіту, тому що діти - це майбутнє України.

Фото без опису

За результатами відвідин освітянських закладів Юрій Андрійович зазначив, що у школах Рокитнянської громади з кожним роком створюються комфортніші умови для здобуття освіти, зміцнюється матеріально-технічна база навчальних закладів нашого рідного краю.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь