Спільний виїзд спеціалістів центру соціальних служб з працівником ювенальної превенції національної поліції

Дата: 21.07.2021 17:37
Кількість переглядів: 398

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради та за участю працівника ювенальної превенції національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління відділення поліції № 1 було здійснено плановий виїзд по селищу Рокитне та в село Синява. Відвідано сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах. 

Під час виїзду в одній із сімей, де одинока мати виховує двох малолітніх дітей, було проведено огляд щодо стану та потреб дітей, тобто зовнішній вигляд, емоційний стан, наявність продуктів харчування , санітарно-гігієнічний стан житла. Мати дослухалась до раніше зроблених зауважень та виконала рекомендації фахівців із соціальної роботи.

Також було відвідано сім’ї, батьки в яких попередньо пролікувались від алкогольної залежності. Працівники Центру продовжують працювати з такими сім’ями до повного одужання батьків та відновлення повноцінного функціонування родини.

Було складено акт оцінки потреб сім’ї/особи та акт рівня безпеки дитини в родині на яку надійшло повідомлення щодо неналежного виконання батькивських обов’язків. Інформація щодо неналежного виконання батьківських обов’язків не підтвердилась.

Цього ж дня надійшло повідомлення про матір, яка знаходиться в стані алкогольного сп’яніння та поводиться неналежним чином. Було здійснено виїзд за вказаною у повідомленні адресою, під час якого складено акти та висновки відповідно до Наказів Міністерства соціальної політики України. Для засвідчення стану алкогольного сп’яніння викликали працівників національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління відділення поліції № 1. З даною особою робота триває.

Окремо хочемо висловити подяку працівникам національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління відділення поліції № 1, які оперативно реагують на наші звернення, сумлінно виконують свою роботу та у деяких випадках захищають нас під час виконання нами наших службових обов’язків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь