Плановий виїзд у села Насташка та Острів працівників соціальних служб

Дата: 20.07.2021 16:41
Кількість переглядів: 422

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд  у села Насташка та Острів. Було відвідано 5 сімей, а саме: сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах та багатодітні родини. 

Фото без опису

Під час виїзду в одній  багатодітній родині, де з’явилось немовля, надано інформацію щодо державної допомоги при народженні дитини та інших допомог, які надаються багатодітним сім’ям. 

Одну із відвіданих родин було повідомлено про те, що розпочався процес позбавлення батьків батьківських прав та повідомлено про день і час судового засідання.

Фото без опису

В деяких сім’ях згідно акту оцінки потреб сім’ї/особи було проведено огляд щодо стану та потреб дітей, тобто зовнішній вигляд, емоційний стан, наявність продуктів харчування тощо. Було надано необхідні рекомендації щодо покращення умов проживання дітей та їх всебічного розвитку. Також деяким батькам пояснили, що невиконання батьківських обов’язків є прямим порушенням статті 51Конституції України та статті 155 сімейного Кодексу України, яке є підставою для позбавлення їх батьківських прав.

Фото без опису

З метою підтримки батьків, які опинились у складних життєвих обставинах та мають внутрішньо сімейні конфлікти, психолог Центру продовжує надавати психологічні послуги за місцем проживання сім’ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь