Допомога медичним закладам громади

Дата: 19.07.2021 18:46
Кількість переглядів: 831

19 липня 2021 року завдяки спільним зусиллям Рокитнянської селищної ради та благодійного фонду "На світанку", голова селищної ради Юрій Богданов, заступник селищного голови Микола Соколовський та директор фонду Віталій Герасичев  передали амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Острів сучасне медичне обладнання , яке покращить надання спеціалізованої медичної допомоги його жителям.  Аби люди отримували якісні медичні послуги, тут постійно покращують умови, адже жителі сільської місцевості нашої громади заслуговують на якісну та доступну медицину.

Фото без опису

Як зазначив  селищний голова  Юрій Богданов, Рокитнянська громада завжди намагається допомогти медичним закладам та постійно відзивається на прохання про допомогу.

Фото без опису

Медперсонал та староста села Леонід Пилипець подякували керівництву громади та  благодійному фонду "На світанку" за подарунок та відзначили, що приємно, коли місцева влада дослухається до потреб медичних установ і ніколи не стоїть осторонь проблемних питань.

Фото без опису

"Бажаємо всім жителям громади міцного здоров’я та віри у краще майбутнє а керівництво громади буде й надалі працювати та допомагати у вирішенні важливих питань на благо жителів громади", - зауважив Юрій Андрійович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь