Розпочалися змагання відкритої першості Рокитнянської селищної територіальної громади з мініфутболу

Дата: 19.07.2021 18:07
Кількість переглядів: 520

Фрагмент гри ФК „Синявське” (с.Синява) і ФК „Основа” (с. Шарки) лицем до камери - легенда футболу Михайло Клименко (гравець ФК „Синявське”), на задньому плані – вболівальники змагання, серед них найактивніша та найчисленніша команда підтримки ФК „Основа” (с. Шарки)

18 липня цього року за ініціативи Рокитнянської територіальної федерації футболу та за організаційної, фінансової й інформаційної підтримки відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради, в селищі Рокитне на футбольному полі спортивного комплексу громади розпочалися змагання відкритої першості Рокитнянської селищної територіальної громади з мініфутболу (8х8) серед аматорських команд сезону 2021, присвяченої 30-річчю незалежності України.

Першими цього дня в боротьбу за перемогу в змаганнях вступили команда „Арсенал” (с.Лісовичі Таращанської територіальної громади) та наші земляки команда „Фортуна” (с.Ромашки).

Футболісти виборювали свою перемогу в надзвичайно складних умовах.

Гра була важкою для обох команд, адже проходила на футбольному полі під пекучим сонцем та відповідновисокою температурою повітря.

В підсумку перемогу в цьому матчі здобув більш досвідчений „Арсенал” з рахунком 6:1.

Інші дві зустрічі проходили вже у вечірній час і спортсменам  було грати значно комфортніше.

ФК „Основа”(с.Шарки) перед грою з ФК „Синявське” (с.Синява)

В 19:00 на футбольне поле вийшли наші команди: ФК „Синявське” (с.Синява) і ФК „Основа” (с.Шарки).

Під час гри ФК „Синявське” (с.Синява) і ФК „Основа” (с.Шарки) на першому плані гравець під №10, Антон Висицький (ФК „Синявське)

Шарківська команда (яка за останній період добре зарекомендувала себе в різноманітних змаганнях) за активної підтримки своїх вболівальників на початку матчу приголомшила синявців повівши в рахунку. Але згодом все стало на свої місця й більш майстерніша команда ФК „Синявське” здобула перемогу з рахунком 5:1.

Початок гри між командами „ Динамо МВС” (смт Рокитне) і ФК „Інтер” (м.Тараща)

Після закінчення цього поєдинку розпочалася гра між командами „Динамо МВС” (смт Рокитне) і ФК „Інтер” (м.Тараща). Зустріч виявилася досить інтенсивною, завдяки  швидким та активним діям Таращанської команди. Вони без роздумів били по воротах динамівців із різних позицій, що у підсумку вилилося у перемогу ФК „Інтер” з рахунком 5:1.

Отже після проведення першого туру змагань таблицю першості очолили три команди „Арсенал”, „Синявське” та „Інтер”, які мають по три залікові бали.

Слідуючий другий тур відбудеться на наступній неділі, а фінал першості пройде в першій половині серпня, про дату проведення буде повідомлено додатково.

Відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради запрошує всіх любителів футболу завітати на матчі, а для гарного самопочуття і активного відпочинку відвідувати спортивні споруди громади для самостійних занять фізичною культурою і спортом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь