Розпочалися змагання відкритої першості Рокитнянської селищної територіальної громади з мініфутболу

Дата: 19.07.2021 18:07
Кількість переглядів: 526

Фрагмент гри ФК „Синявське” (с.Синява) і ФК „Основа” (с. Шарки) лицем до камери - легенда футболу Михайло Клименко (гравець ФК „Синявське”), на задньому плані – вболівальники змагання, серед них найактивніша та найчисленніша команда підтримки ФК „Основа” (с. Шарки)

18 липня цього року за ініціативи Рокитнянської територіальної федерації футболу та за організаційної, фінансової й інформаційної підтримки відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради, в селищі Рокитне на футбольному полі спортивного комплексу громади розпочалися змагання відкритої першості Рокитнянської селищної територіальної громади з мініфутболу (8х8) серед аматорських команд сезону 2021, присвяченої 30-річчю незалежності України.

Першими цього дня в боротьбу за перемогу в змаганнях вступили команда „Арсенал” (с.Лісовичі Таращанської територіальної громади) та наші земляки команда „Фортуна” (с.Ромашки).

Футболісти виборювали свою перемогу в надзвичайно складних умовах.

Гра була важкою для обох команд, адже проходила на футбольному полі під пекучим сонцем та відповідновисокою температурою повітря.

В підсумку перемогу в цьому матчі здобув більш досвідчений „Арсенал” з рахунком 6:1.

Інші дві зустрічі проходили вже у вечірній час і спортсменам  було грати значно комфортніше.

ФК „Основа”(с.Шарки) перед грою з ФК „Синявське” (с.Синява)

В 19:00 на футбольне поле вийшли наші команди: ФК „Синявське” (с.Синява) і ФК „Основа” (с.Шарки).

Під час гри ФК „Синявське” (с.Синява) і ФК „Основа” (с.Шарки) на першому плані гравець під №10, Антон Висицький (ФК „Синявське)

Шарківська команда (яка за останній період добре зарекомендувала себе в різноманітних змаганнях) за активної підтримки своїх вболівальників на початку матчу приголомшила синявців повівши в рахунку. Але згодом все стало на свої місця й більш майстерніша команда ФК „Синявське” здобула перемогу з рахунком 5:1.

Початок гри між командами „ Динамо МВС” (смт Рокитне) і ФК „Інтер” (м.Тараща)

Після закінчення цього поєдинку розпочалася гра між командами „Динамо МВС” (смт Рокитне) і ФК „Інтер” (м.Тараща). Зустріч виявилася досить інтенсивною, завдяки  швидким та активним діям Таращанської команди. Вони без роздумів били по воротах динамівців із різних позицій, що у підсумку вилилося у перемогу ФК „Інтер” з рахунком 5:1.

Отже після проведення першого туру змагань таблицю першості очолили три команди „Арсенал”, „Синявське” та „Інтер”, які мають по три залікові бали.

Слідуючий другий тур відбудеться на наступній неділі, а фінал першості пройде в першій половині серпня, про дату проведення буде повідомлено додатково.

Відділ культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради запрошує всіх любителів футболу завітати на матчі, а для гарного самопочуття і активного відпочинку відвідувати спортивні споруди громади для самостійних занять фізичною культурою і спортом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь