Звіт діяльності відділу охорони здоров'я та соціального захисту населення за І півріччя 2021 року

Дата: 19.07.2021 16:02
Кількість переглядів: 564

Відділом охорони здоров’я та соціального захисту населення Рокитнянської селищної ради за 1 півріччя 2021 року забезпечено виконання завдань та функцій відповідно до визначених повноважень.

Відділом, спільно з Центром надання адміністративних послуг  проведено відповідну роботу щодо отримання модулів шифрування для підключення до крипто – мережі Мінсоцполітики та Програмного комплексу «ІІС «Соціальна громада».

Станом на 01.07.2021 року до програмного комплексу «ІІС «Соціальна громада» підключені відділ ОЗСЗН, ЦНАП та 14 старостинських округів.

Спеціалістами відділу в 1 півріччі 2021 року прийнято 1200 заяв на призначення усіх видів державних соціальних допомог, також прийнято 134 заяви на забезпечення протезно-ортопедичними виробами та технічними засобами реабілітації, встановлення статусу потерпілого від ЧК, оздоровлення осіб з інвалідністю, реабілітація дітей з інвалідністю.

Всі заяви з документами скановані та занесені до ПК «ІІС «Соціальна громада» (тобто сформовано електронну заяву) та відправлено до управління соціального захисту населення Білоцерківської райдержадміністрації для подальшої обробки. Паперові справи занесені  до реєстру передання прийнятих документів та  передані (щоденно) до управління (кількість реєстрів за 1 півріччя 2021року 129 шт.).  Також спеціалістами відділу здійснено перевірку внесених старостами та ЦНАП заяв до Програми «Соціальна громада».

Спеціалістами відділу надано 2500 усних консультацій щодо правильності оформлення певних видів допомог, заповнення заяви та декларації про доходи.

Проведено обстеження матеріально - побутових умов: заявників – 25 сімей, про що складено відповідно 25 актів та передано до управління соціального захисту населення.

В зв’язку із змінами в програмі житлових субсидій велика увага приділяється зверненням громадян по оформленню та перепризначенню субсидій.

Відділом проведено відшкодування витрат вартості лікарських засобів :

  • забезпечення хворих на цукровий діабет препаратами інсуліну,отримали 388 осіб на суму  518 274,12грн ;

  • безоплатне придбання ліків за рецептами лікарів громадянам,які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, отримали ліки 3373 особи на суму  1 481 670,2грн.

Для забезпечення хворих препаратами інсуліну  укладено  договір з КП «Аптека №1», «Подорожник Київ», ТОВ «Рецепти життя», для забезпечення хворих безоплатними ліками укладено  договір з КП «Аптека № 1», «Подорожник Київ».

За  1 півріччя 2021 року перераховані кошти для виплати компенсації фізичним особам,які надають соціальні послуги громадянам похилого віку,особам з інвалідністю,хворим,які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги (крім осіб, що обслуговуються соціальними службами). Виплату отримують 59 осіб.

Відповідно до Програми фінансового забезпечення компенсації пільгового проїзду окремих категорій громадян та інших пільг передбачених законодавством Рокитнянської селищної територіальної громади на 2021-2022 роки укладено договір з ПАТ «Укртелеком» та АТ «Українська залізниця» для      

  • відшкодування витрат окремим категоріям громадян з оплати послуг зв’язку;

  • відшкодування витрат окремим категоріям громадян залізничним транспортом.

Працівники відділу сумлінно та наполегливо здійснюють свої професійні обов’язки. Через засоби масової інформації ведеться широка інформаційно-роз’яснювальна робота.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь