Питання безпеки дітей наразі номер один

Дата: 19.07.2021 13:39
Кількість переглядів: 433

19 липня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів нараду щодо стану протипожежної безпеки в закладах загальної середньої і дошкільної освіти та закладах культури громади.

Фото без опису

Учасниками наради розглянуто питання про стан протипожежного захисту в закладах освіти та культури, обговорено рівень забезпечення первинними засобами пожежогасіння згідно з типовими нормами належності.

Юрій Андрійович наголосив на необхідності проведення профілактичних тренувань з евакуації (в тому числі і з залученням особового складу пожежно-рятувальної частини та техніки) на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, адже основна мета всіх керівників організацій чи установ, в яких перебувають діти, - це створення безпечних для їх життя і здоров’я умов.

Питання забезпечення ефективного протипожежного захисту в установах, гарантування безпеки учасників навчально-виховного процесу нині є вкрай актуальним. Тому, до початку нового 2021/2022 навчального року необхідно оглянути і перевірити наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, утримання у належному стані шляхів евакуації з приміщень навчальних закладів, стан утримання електрогосподарства та справність внутрішнього протипожежного водогону, зовнішню систему блискавковідводу.

У нараді взяли участь заступник селищного голови Олександр Конопчук, заступник заступника начальника відділу запобігання надзвичайних ситуацій Білоцерківського РС ГУ ДСНС України у Київській області Сергій Шаравара, головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Білоцерківського РС ГУ ДСНС України у Київській області Альона Потомська, начальник відділу культури, молоді та спорту Тетяна Круть, в.о. начальника відділу освіти Юлія Довженко, спеціаліст І категорії відділу освіти Ірина Бандура.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь