Відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради

Дата: 15.07.2021 15:42
Кількість переглядів: 742

Фото без опису

15 липня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Юрія Богданова та керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Таїсії Ігнатьєвої.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання наших земляків, які ціною власних життів виборювали територіальну цілісність та суверенітет  України: Лісовола Дмитра Олександровича та Білоброва Юрія Вікторовича, яким цими липневими днями минають роковини загибелі.

17 присутніх членів виконавчого комітету заслухали та обговорили 17 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади, серед них: про представлення до нагородження із присвоєнням почесного звання України "Мати-героїня" жительку громади; про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації для ліквідації водойми в с. Луб’янка; про утворення комісії по виявленню та упорядкуванню безхазяйного нерухомого майна на території сіл, селища Рокитнянської селищної ради; про погодження умов та правил загального користування орендованими водними об’єктами, що розташовані за межами с. Житні Гори; про внесення змін у рішення виконавчого комітету селищної ради від 09.07.2021 № 182 "Про затвердження КП "Рокитне водоканал" розрахунків вартості послуг з вивезення та очищення рідких побутових відходів з території населених пунктів Рокитнянської селищної ради"; про затвердження протоколу № 5 від 12.07.2021 засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної грошової допомоги жителям громади. Також членами комісії розглянуто ряд питань щодо уточнення адрес житлових будинків.

Фото без опису

У засіданні взяли участь начальник служби у справах дітей та сім’ї селищної ради Людмила Секрет, відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігор Лалак, директор КП "Рокитне водоканал" Олексій Ніколенко, начальник відділу з питань управління комунальною власністю селищної ради Світлана Лехан, головний спеціаліст юридичного відділу селищної ради Олена Слободяник.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення,  які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Рокитнянської селищної ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь