Герої не вмирають!

Дата: 14.07.2021 13:26
Кількість переглядів: 2252

14 липня 2014 року під час сильного удару системами залпового вогню бойовиків аеропорту м. Луганськ загинув Білобров Юрій Вікторович – командир роти 15-го окремого гвардійського гірсько-піхотного Севастопольського ордена Богдана Хмельницького батальйону 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної Туркестансько-Закарпатської бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, який з квітня 2014 року брав участь в антитерористичній операції на сході України.

Фото без опису

Цього дня 2021 року вшанувати одного з її найкращих синів, який поклав життя, захищаючи свою Батьківщину та народ в неоголошеній війні хвилиною мовчання та покласти квіти біля його могили прийшли Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, заступник голови районної громадської організації учасників АТО „РОСИЧІ” Віталій Ільченко, бойові побратими та члени родини.

Фото без опису

Білобров Юрій Вікторович посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, нагрудним знаком „За оборону Луганського аеропорту”, відзнакою Президента України „За участь в антитерористичній операції” та присвоєно звання „Почесний громадянин м. Ужгорода”.

Фото без опису

Наші земляки гідні щоби їх пам'ятали в рідному краї. Допоки люди пам’ятатимуть про своїх захисників, шануватимуть та берегтимуть спогади, доти Україна буде сильною. Адже лише усвідомивши їх відвагу та патріотизм, можна зрозуміти, що це найкращі та найхоробріші із людей України. А ми повинні зробити все, щоб їх велика жертва не стала даремною.

Вічна пам'ять та слава героям, що полягли за волю нашої неньки України!

Слава Героям! Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь