Плановий виїзд по смт. Рокитне та у села Телешівка, Запруддя.

Дата: 14.07.2021 12:14
Кількість переглядів: 403

Працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд по смт. Рокитне та у села Телешівка, Запруддя. Було відвідано 7 сімей, а саме: сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах та багатодітні родини.

Фото без опису

Під час виїзду у сім’ях було перевірено виконання наданих раніше рекомендацій щодо дотримання здорового способу життя та санітарно-гігієнічних умов проживання. В одній із  багатодітних родин  було проведено інформаційно-роз’яснювальну бесіду про необхідність лікування від алкогольної залежності. З метою підтримки батьків, які мають наміри щодо лікування від алкогольної залежності  проведено  бесіду з дітьми. Їм пояснили, що на цьому етапі батькам потрібно заручитися повною підтримкою  усіх членів родини та найближчого оточення. Мати, яка виховує двох малолітніх дітей була попереджена щодо наслідків невиконання батьківських обов’язків.

Фото без опису

Відвідано сім’ї,  в яких батьки дослухались до рекомендацій фахівців із соціальної роботи та пролікувались від алкогольної залежності. Такі сім’ї й надалі підтримуються  працівниками Центру соціальних служб та отримують психологічну підтримку на їх шляху до повного одужання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь