Оголошено конкурс на заміщення 1-ї вакантної посади

Дата: 02.07.2021 16:00
Кількість переглядів: 783

Фото без описуРокитнянська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади згідно розпорядження селищного голови № 263 від 24.06.2021 року:

 - начальника відділу освіти Рокитнянської селищної ради (1 посада) 

Кваліфікаційні вимоги: вища педагогічна освіта, вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше трьох років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше п’яти років.

До заяви про участь у конкурсі додаються документи: заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції» (на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції заповнити електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування); копії паспорта (військового квитка за наявності); копія довідки про ідентифікаційний номер; дві фотокартки розміром 4*6 см.

Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Під час проведення конкурсу кандидати складають іспит.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: 09601, Київська обл., смт Рокитне, вул. Першотравнева, 5, 2-й поверх, Рокитнянська селищна рада, кабінет спеціаліста з кадрових питань. Інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається в селищній  раді.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. (04562) 5-12-50.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь