День села – свято, яке запам’ятається на довго!

Дата: 08.07.2021 17:19
Кількість переглядів: 1692

07 липня яскравим дійством на Рокитнянщині стало святкування Дня села у с. Троїцьке. 

Фото без опису

Село Троїцьке - це велика родина: лікарі, вчителі, інженери, тваринники, землероби, які живуть поряд та за межами села, але тут пройшло їх босоноге дитинство, роки юності. Берегти славні традиції, звичаї та свята рідного села, примножувати здобутки його на радість дітям, берегти село, не цуратися його свят і буднів - святий обов’язок кожного.

Фото без опису

В цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей. На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого. Розваг вистачало для кожного. 

Фото без опису

Завітали на свято не лише мешканці села, а й гості: Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, заступники селищного голови Микола Соколовський та Олександр Конопчук, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва, начальник відділу культури, молоді та спорту Тетяна Круть та директор Центрального Будинку культури Олена Горова, староста сіл Острів та Троїцьке Леонід Пилипець.

Фото без опису

 „День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями й славною історією. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких” – наголосив Юрій Андрійович.

Аматори сцени продемонстрували неймовірний концерт. Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, танці, з щирими привітаннями звертались до присутніх.

Фото без опису

Цікава феєрія, організована в громаді з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювала всіх духом єдності, радості й дарувала багато щасливих моментів для мешканців та гостей села.

Фото без опису

Отож, залишається побажати громаді села й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь