Робочий візит керівника громади в АЗПСМ с. Острів

Дата: 08.07.2021 16:43
Кількість переглядів: 613

Діалог на місцях з старостами сіл вже став одним з методів роботи Рокитнянського селищного голови у плані вирішення питань територіальної громади. Щодня працює селищний голова Юрій Богданов у населених пунктах громади, щоб ознайомитися з проблемами, побачити у якому стані  знаходяться фельдшерсько-акушерські пункти, амбулаторії загальної практики сімейної медицини, будинки культури, сільські бібліотеки, школи, дитячі садочки, дороги…

Фото без опису

Сьогодні, 08 липня 2021 року Юрій Андрійович здійснив робочу поїздку у село Острів та відвідав амбулаторію загальної практики сімейної медицини, яка є основною ланкою для надання медичної допомоги місцевим сільським жителям.

Фото без опису

Фото без опису

Юрій Андрійович оглянув матеріально-технічну базу закладу та поспілкувався із працівниками амбулаторії. Було обговорено питання готовності закладу до наступного опалювального сезону.

Фото без опису

Також цього дня керівник громади ознайомився із ходом роботи інспекторів відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради, які проводили перевірку об’єктів благоустрою приватної забудови, а також підприємств, установ, організацій щодо санітарного утримання в частині покосу трави, видалення бур′янів, належного утримання клумб. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь