Робочий візит керівника громади в АЗПСМ с. Острів

Дата: 08.07.2021 16:43
Кількість переглядів: 601

Діалог на місцях з старостами сіл вже став одним з методів роботи Рокитнянського селищного голови у плані вирішення питань територіальної громади. Щодня працює селищний голова Юрій Богданов у населених пунктах громади, щоб ознайомитися з проблемами, побачити у якому стані  знаходяться фельдшерсько-акушерські пункти, амбулаторії загальної практики сімейної медицини, будинки культури, сільські бібліотеки, школи, дитячі садочки, дороги…

Сьогодні, 08 липня 2021 року Юрій Андрійович здійснив робочу поїздку у село Острів та відвідав амбулаторію загальної практики сімейної медицини, яка є основною ланкою для надання медичної допомоги місцевим сільським жителям.

Юрій Андрійович оглянув матеріально-технічну базу закладу та поспілкувався із працівниками амбулаторії. Було обговорено питання готовності закладу до наступного опалювального сезону.

Також цього дня керівник громади ознайомився із ходом роботи інспекторів відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради, які проводили перевірку об’єктів благоустрою приватної забудови, а також підприємств, установ, організацій щодо санітарного утримання в частині покосу трави, видалення бур′янів, належного утримання клумб. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь