Нарада із підприємцями

Дата: 08.07.2021 10:52
Кількість переглядів: 577

З метою запобігання забрудненню навколишнього природного середовища відходами 08 липня Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів попередньо узгоджувальну нараду із місцевими підприємцями, що займаються вивезенням рідких побутових відходів.

Фото без опису

Учасники наради опрацювали механізм дій щодо вивезення відходів у спеціально відведені місця відповідно до санітарних норм і правил утримання територій та технологію утилізації відходів, із дотриманням вимог Закону України „Про відходи” та інших нормативно-правових актів у сфері поводження з відходами.

За підсумками наради вирішено укласти угоди між КП „Рокитне водоканал” та місцевими підприємцями на злив та очищення рідких побутових відходів, а КП „Рокитне водоканал” вести первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що збираються та перевозяться.

Юрій Андрійович наголосив на не допущенні випадків змішування відходів, якщо це не передбачено існуючою технологією та ускладнює поводження з відходами, що може призвести до екологічної катастрофи на території Рокитнянської громади.

У нараді взяли участь заступник селищного голови Микола Соколовський, директор КП „Рокитне водоканал” Олексій Ніколенко, завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та охорони праці Станіслав Теліуз, начальник відділу архітектури та містобудування Ігор Лалак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь