Честь і шана вартовим правопорядку: 6-та річниця створення Національної поліції України

Дата: 05.07.2021 15:00
Кількість переглядів: 773

05 липня 2021 року в актовому залі відділення поліції № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення шостої річниці Національної поліції України.

Відкрив свято начальник відділення поліції № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області Віталій Мітлицький, який привітав своїх колег з професійним святом Днем Національної поліції України та побажав і надалі мужності, витримки, наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, родинного затишку та благополуччя, довіри та поваги від жителів громади. З нагоди 6-ї річниці створення Національної поліції України Віталій Васильович вручив працівникам, які мають найвищі показники в роботі листи подяки, Грамоти та цінні подарунки.

До учасників свята з вітальними словами та побажаннями здоров’я, благополуччя, миру та злагоди, а також подальшого професійного росту звернулись Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та заступник селищного голови Микола Соколовський. 

Керівництво громади висловили працівникам поліції вдячність за самовіддану працю, за службу, вірність присязі та відданість українському народові, а кращим співробітникам поліції за  сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків та з нагоди Дня Національної поліції України кращим працівникам поліції вручили Подяки Рокитнянської селищної ради.

 

В урочистих заходах взяли участь прокурор Рокитнянського відділу Білоцерківської окружної прокуратури Микола Федун та голова Рокитнянської ветеранської організації працівників МВС України в Київській області, генерал-майор міліції Василь Коваль, які також привітали працівників поліції з професійним святом.

Вітаємо працівників відділення поліції № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області зі святом. Ми вдячні вам за ті безсонні ночі, у які ви відриваєтесь від своїх сімей і стаєте до патрулювання. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного жителя нашої Рокитнянської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь