Звіт діяльності відділу культури, молоді та спорту за червень 2021 року

Дата: 01.07.2021 13:40
Кількість переглядів: 466

Фото без опису ЩОДО ГАЛУЗІ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

Впродовж червня 2021 року спеціалістами відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради на чолі з начальником відділу та спільно із трудовими колективами закладів культури нашої громади («Центральний будинок культури», «Селищний будинок культури», «Публічна бібліотека», «Музична школа», сільські будинки культури, сільські клуби, бібліотеки-філії), колективом Дитячо-юнацької спортивної школи було проведено низку культурно-масових та спортивних заходів.

01 червня у центральному парку селища Рокитне відбулись урочисті заходи до Міжнародного дня захисту дітей. 

Для дітей та батьків на святі «Дитячих мрій» було презентовано: концертна програма, розважальні дитячі ігри, квести, майстер-класи з декоративно-мистецької творчості, ляльковий театр з виставою «Пан Коцький», ігровий майданчик, розважальна година з аніматорами, конкурс малюнків на асфальті, прокат дитячих електромобілів, фотозйомка на поліцейському та пожежному автомобілях тощо. 

Дитячий захід відбувся за ініціативи Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова, його заступника Олександра Конопчука та за сприяння відділу культури, молоді та спорту, відділу освіти та служби у справах дітей та сім’ї селищної ради.

Також 01 червня  педагогічний колектив комунального закладу селищної ради «Музична школа» провів онлайн-концерт до Дня захисту дітей «Щасливе дитинство» та святкове вручення свідоцтв про закінчення навчання випускникам школи.

02, 04, 07, 15, 23 червня під головуванням заступника селищного голови Олександра Конопчука та за участю колективів відділу культури й закладів культури громади було проведено оперативні наради з підготовки та відзначення Дня молоді на Рокитнянщині.

03 червня на чолі із заступником Рокитнянського селищного голови Олександром Конопчуком та начальником відділу культури молоді та спорту Тетяною Круть, було здійснено робочі візити у заклади культури громади у селах Синява, Острів, Бирюки, Троїцьке, Бушеве, Ольшаниця, Насташка.

10 червня відбулися чергові візити керівництва Рокитнянської громади у заклади культури населених пунктів Рокитнянщини – Ромашки, Бакумівка, Калинівка, Луб’янка, Маківка, Нова Маківка, Першотравневе, Шарки, Савинці.

В ході цих візитів посадовці ознайомилися із нагальними проблемами закладів культури, оглянули стан електролічильників та газових конвекторів, Інтернет-мережі, договори з Інтернет-провайдерами та орендарями приміщень комунальної власності закладів культури. Також було з’ясовано кадрові й організаційні питання.

18 червня рішенням сесії Рокитнянської селищної ради VIII скликання було затверджено: Комплексну програму підтримки та розвитку молоді Рокитнянської селищної територіальної громади "Молодь Рокитнянщини" на 2021-2025 роки, Норми витрат на проведення спортивних і молодіжних заходів та військово-патріотичних ігор у Рокитнянській селищній територіальній громаді, затверджено статути комунальних закладів «Центральний будинок культури» та «Публічна бібліотека».

20 червня День села відзначили два населених пункти громади – с. Савинці та с. Насташка (було проведено урочисті заходи та концерт) .

25 червня делегація молоді від Рокитнянської громади взяла участь у обласному заході з нагоди святкування Дня молоді на Київщині 2021 під гаслом «Молодь. Київщина. Децентралізація.». Захід відбувся на базі комунального закладу Київської обласної ради «Пластовий вишкільний центр» в м. Буча. Від молоді Рокитнянщини захід відвідали  Єлизавета Писанко та Дарія Коломієць, які приймали активну участь в усіх конкурсах та змаганнях.

Також 25 червня в Центральному будинку культури відбувся ювілейний концерт хореографічного колективу «Журавлинка» з нагоди 15-річчя від дня його створення. За високі творчі здобутки, активну участь у культурно-мистецькому житті Рокитнянської громади та з нагоди 15-річного ювілею дитячий хореографічний колектив «Журавлинка» на чолі із керівником Чудновською Регіною Юхимівною було нагороджено Подякою Рокитнянської селищної ради.

26 червня на базі комунального закладу Рокитнянської селищної ради „Спорткомплекс „Рокитне” відбулися Перші Спортивні ігри Молоді Рокитнянщини, присвячені Дню молоді та Дню Конституції України.

В Спартакіаді взяли участь 8 команд трудових колективів: Рокитнянської селищної ради, відділу освіти, місцевого відділення поліції, військової частини с. Савинці, ТОВ „РКДЗ”, МГО СК „Інтеграл”, збірна с. Шарки та ТОВ „Елеватор „Успіх Рокитне”.

Змагання  проводилися з таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, перетягування канату, шахи, шашки, дартс, бадмінтон, настільний теніс, гирьовий спорт, естафета „Тато, мама і я”. Переможцям змагань було вручено кубки, дипломи, медалі та грамоти. Найдосвідченішого спортсмена 85-річного шашкіста Шевченка Володимира Марковича за популяризацію спорту та активного способу життя було відзначено золотою медаллю.

Впродовж місяця відділом культури, молоді та спорту спільно із комунальним підприємством «Спортивний комплекс «Рокитне» було проведено Першість Рокитнянської селищної територіальної громади з настільного тенісу серед аматорських команд, з міні—волейболу та пляжного футболу.

27 червня за сприяння селищного голови Юрія Богданова, його заступника Олександра Конопчука та за наполегливої участі й праці відділу культури, молоді та спорту й відділу освіти селищної ради була проведена концертно-розважальна програма просто неба з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України. 

Свято видалось насиченим різноманіттям культурних та спортивних заходів (продуктова та сувенірна ярмарки, ігрова програма для дітей з призами, надувна гірка, батути, тематична фотозона, аквагрим, боді-арт, флеш-тату, розпис імбирних пряників, показовий виступ юних спортсменів з джиу-джитсу, вуличний настільний теніс, жіночий армреслінг, молодіжний флешмоб, виставка досягнень молоді, виставка кованих виробів кузні «Росич» із найбільшим в Україні кованим соняхом, кухня воїнів АТО та мандрівна кухня з учасниками телешоу «Майстер-шеф», демонстрація військової амуніції та вогнепальної зброї, урочистий концерт та нагородження молоді за досягнення та святкова дискотека).

За активну життєву громадянську позицію, особистий внесок у справу реалізації державної молодіжної політики та з нагоди Дня молоді та Дня Конституції України Грамотами і Подяками Рокитнянської селищної ради були нагороджені кращі представники молоді громади. Випускники-медалісти отримали цінні подарунки (годинники), а їхні батьки – Подяки селищної  ради за належне виховання дітей.

Окрасою урочистостей стала концертна програма, представлена творчими колективами Центрального і Селищного будинків культури, Центру дитячої та юнацької творчості та самодіяльними аматорами сцени. 

В закладах культури громади впродовж червня проводились вечори відпочинку, дискотеки, ігри в більярд та настільний теніс. Вокальні ансамблі постійно проводили репетиції зі своїми колективами.

27 червня в усіх сільських будинках культури та клубах були проведені святкові вечори, дискотеки й розважально-ігрові програми, присвячені Дню молоді та вітання, присвячені Дню Конституції України.

В бібліотечних закладах громади впродовж червня було організовано та проведено розважально-ігрові програми, інформаційні хвилинки, виховні години, книжково-ілюстраційні виставки, огляди літератури, фотовернісажі, екскурсії, бесіди тощо до Дня захисту дітей, 70-річчя від Дня народження письменника Василя Шкляра, Свята Трійці, Дня молоді, Дня Конституції України тощо.

Працівники всіх будинків культури та бібліотек громади регулярно проводять роботи із впорядкування та наведення благоустрою прилеглих територій зазначених закладів.

ЩОДО УКЛАДЕННЯ УГОД ТА ДОГОВОРІВ

Впродовж червня 2021 року було заключено низку договорів та проєктів договорів:

  • договір на розроблення проектно-технічної документації на монтаж системи пожежної сигналізації та оповіщення людей про пожежу в приміщенні Рокитнянського селищного будинку культури за адресою: вул. Ентузіастів, 5-Б, смт Рокитне, Білоцерківський район, Київська область, 09601;

  • договір на розроблення проектно-технічної документації на монтаж системи пожежної сигналізації та оповіщення людей про пожежу в приміщенні сільського будинку культури за адресою: вул. Покровська, 23-А, с. Ромашки, Білоцерківський район, Київська область, 09623;

  • договір на встановлення опалювальних, вентиляційних систем і систем кондиціонування повітря: монтаж повітроводної системи опалення в сільському будинку культури, який розташований за адресою: вул. Лісова, буд. 1, с. Троїцьке, Білоцерківський район, Київська область, 09632;

  • договори на придбання товарів для спортивно-масових заходів (дартсу, статуеток, кубків, бланків тощо).

Також було розроблено проєкт на придбання вентиляційного обладнання (повітроводної арматури) в сільському будинку культури, який розташований за адресою: вул. Лісова, буд.1, с. Троїцьке, Білоцерківський район, Київська область, 09632.

Було розроблено номенклатуру справ відділу, яка передана на погодження в архівний відділ Білоцерківської районної державної адміністрації.

Проведено моніторинг приміщень, які здаються в оренду та перебувають на балансі відділу культури, молоді та спорту.

Начальник відділу  Тетяна КРУТЬ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь