Участь у заходах до свята "Дня молоді"

Дата: 29.06.2021 15:48
Кількість переглядів: 354

День молоді - свято, яке відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 N 323/94 "Про День молоді".

27 червня у селищі Рокитне відбулися масштабні заходи до Дня молоді.

Рокитнянська селищна рада за підтримки небайдужих представників молодого покоління та активу громади старанно підготувалися до свята.

Центр селища та майданчик біля Будинку культури, імпровізовані сцени, спортивні майданчики, виставки досягнень, нагородження найкращих, танці, співи, куточки відпочинку, ласощі, флешмоб, аквагрим та розпис імбирних коржиків, байкерський "пробіг" та виставка мототехніки, найрізноманітніші фотозони, що були прикрашені феєричними зірками, кульками й написами та інші розваги вражали цього дня присутніх, які завітали на свято.

Працювала цього дня на святі і Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості. У наметі, встановленому філією, всім бажаючим можна було ознайомитися з переліком послуг, що надає служба зайнятості та актуальними вакансіями. Зацікавлені отримали інформацію та консультації, а також інформаційні буклети, фахівці філії розповіли про документи, які потрібні для реєстрації в службі зайнятості, можливості офіційного працевлаштування в Ізраїлі, про підвищення кваліфікації та перекваліфікації в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, а молодому поколінню - про платформу профорієнтації та розвитку кар’єри ДСЗ "Моя професія: консультаційна мережа".

Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості ефективно співпрацює із Рокитнянською селищною радою, адже добробут громади залежить від спільних зусиль державних та місцевих органів влади та самих жителів громади.

А спільно - це комплексне вирішення питань, пов'язаних з регулюванням зайнятості населення, професійна орієнтація, працевлаштування, соціальна підтримка тимчасово непрацюючих громадян, підтримка малого та середнього бізнесу, роботодавців, які у зв'язку з карантинними заходами були вимушені зупинити або скоротити діяльність і яким на допомогу прийшла служба зайнятості.

Так, станом на 25.06.2021 року на обліку Рокитнянської районної філії перебуває 530 осіб, які потребують послуг служби зайнятості. З початку року завдяки сприяння філії знайти роботу змогли 284 особи. 78 роботодавців подали 346 вакансій, з них 214 вже укомплектовано.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь