Спільний виїзд у села Острів та Телешівка

Дата: 29.06.2021 15:19
Кількість переглядів: 369

До Центру соціальних служб в телефонному режимі надійшло повідомлення про те,  що в одній із сімей знаходиться нетвереза мати з малолітньою дитиною. Працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено екстрений виїзд, але інформація не підтвердилась.

Фото без опису

Також працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено плановий виїзд у села Острів та Телешівка, де відвідано сім’ї, які знаходяться у складних життєвих обставинах. Під час виїзду у сім’ях було перевірено виконання наданих раніше рекомендацій щодо санітарно-гігієнічних умов проживання. В одній із  родин було проведено бесіду щодо необхідності лікування від алкогольної залежності.

Фото без опису

Відвідано прийомну сім’ю,  в якій протягом семи років виховується двоє дітей-сиріт. Одного з прийомних дітей, який є випускником навчального закладу, привітали із успішним закінченням школи та побажали успіху у вступній кампанії. За час перебування дітей у даній прийомній сім’ї діти досягли великих  успіхів у навчанні та розвинули у собі мистецький талант. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь