Жителям с. Ольшаниця представили новопризначеного старосту села Миколу Васильовича Лазоренка

Дата: 29.06.2021 14:57
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

29 червня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, заступник селищного голови Микола Соколовський, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва завітали з робочим візитом до села Ольшаниця та привітали старосту Миколу Васильовича Лазоренка з призначенням, побажавши йому успіхів у роботі, плідній співпраці в напряму розвитку Рокитнянської територіальної громади.

Фото без опису

У ході зустрічі із старостою обговорено ряд важливих питань, які стосуються перспектив розвитку села, проблем та шляхів їх подолання. 

"Незважаючи на те, хто з якого села, ми - одна громада - Рокитнянська. І ми повинні бути воєдино та діяти спільно. В кожного свої сили, можливості. Головне бажання працювати. Результат в кожного свій. В більшості - відмінно позитивний. Але працювати є над чим! Я чітко можу заявити, що маю на меті далі об'єднувати людей, господарників, депутатів, небайдужих жителів, задля спільного розвитку Рокитнянської громади", - зазначив керівник громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Цього дня керівництво громади також побували в Запрудянській гімназії, Ольшаницькому ЗЗСО та Телешівському ЗО, де директори закладів ознайомили із роботою закладів. Юрій Андрійович цікавився умовами, що створені у закладах для навчання учнів та роботи вчителів. Відмітив ті роботи, які зроблені та продовжуються в територіальній громаді, як в навчальних закладах так і в населених пунктах - від освітлення вулиць до асфальтування доріг та благоустрою територій. 

Хочеться, щоб держава мала змогу 100% забезпечувати всі потреби шкіл, садочків, ЖКХ та інших сфер, однак сьогодні такої можливості немає. Та загальними діями ми потрохи будемо реалізовувати свої плани та проекти, щоб громада ставала тільки кращою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь