Відбулась нарада із начальниками структурних підрозділів селищної ради та директорами комунальних підприємств

Дата: 29.06.2021 14:53
Кількість переглядів: 431

29 червня 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов провів нараду із заступником селищного голови Олександром Конопчуком, начальником відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанною Головіною, начальником відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігорем Лалаком та директорами комунальних підприємств Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області.

Фото без опису

В ході наради представники вищезазначених служб звітували про діяльність своїх служб за минулий тиждень: директор комунального підприємства "Рокитне водоканал" Олексій Ніколенко доповів, що продовжується будівельні роботи з облаштування водорозбірних пунктів біля будинків по вул. Вокзальна, 44 та по вул. Ентузіастів, 8. Директор комунального підприємства "РокитнеблагоустрійЮрій Сахно та директор комунального підприємства "Острів" Микола Поночовний доповіли, що продовжуються роботи із прибирання та очищення доріг та узбіч, обрізки кущів, скошування трави на території громади, триває вивезення сміття. Громада стає охайнішою та доглянутою. Директор комунального підприємства "Рокитне ЖЕП" Сергій Лузанчук  зазначив, що працівниками підприємства виконано ряд ремонтних робіт системи водопостачання по вулиці Короленка 16 Б.

Жанна Головіна повідомила, що відділом підготовлено проєкт рішення та надано лист про розгляд сесією Рокитнянської селищної ради питання надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації з поточного ремонту вуличного освітлення по вулицях Вишнева, Берегова, Садова в селі Першотравневе. До 09 липня 2021 року триває період оскаржень результатів проведення аукціону на закупівлю послуг з поточного ремонту вулиць Ентузіастів, Заводська в смт Рокитне. Визначено переможця аукціону на закупівлю послуг з поточного ремонту частини дорожнього покриття по вулиці Академіка Корольова в с. Запруддя. Укладено договір з ТОВ "Злагода, ЛТД" на надання послуг з вивезення побутових відходів з територій сіл: Запруддя, Телешівка, Ромашки, Бакумівка,  Маківка та Нова Маківка.

Ігор Лалак зазначив, що узгоджено виробничі питання в Департаменті екології та природних ресурсів КОДА та в ДП "Укрдержбудекспертиза", які стосуються проектування полігону твердих побутових відходів в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області. Також доповів, що розроблено та надано на узгодження в КП "Рокитне благоустрій" ескізні креслення щодо облаштування кладовища по вулиці Окружна в смт Рокитне Білоцерківського району Київської області із влаштуванням двох автобусних зупинок на в’їзді до нього.

Фото без опису

По завершенню наради керівник громади привітав директора комунального підприємства "Острів" Миколу Поночовного, який напередодні відсвяткував свій день народження. Юрій Андрійович подякував Миколі Петровичу за плідну працю, працелюбність, розуміння, доброзичливість та побажав родинного благополуччя, міцного здоров’я, радості, любові, поваги від оточуючих та подальших успіхів на професійній ниві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь