Урочистості до Дня молоді та Дня Конституції України об’єднали в одну святкову яскраву подію. Головні герої заходу – активна молодь, яка рухається вперед до здійснення своїх мрій!

Дата: 28.06.2021 06:49
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

Заходи, які відбулися 27 червня 2021 року на центральній алеї селища Рокитне, перетворилися на насичене яскраве свято, під час якого веселилися усі - від малого до великого, всі хто молодий душею. За ініціативи Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова та заступника селищного голови Олександра Конопчука було проведено концертно-розважальну програму просто неба.

Фото без опису

Різноманіття спортивно-культурних заходів було дійсно вражаючим, це і жіночий армреслінг, вуличний настільний теніс, показовий виступ юних спортсменів з джиу-джитсу, молодіжний флешмоб. Гостей свята очікували різні розваги - продуктова та сувенірна ярмарки, надувна гірка, батути, бульбашкове шоу, аквагрим, боді-арт, флеш-тату, розпис імбирних пряників, виставка досягнень молоді, виставка кованих виробів ПП "Кузня Росич" із найбільшим в Україні кованим соняхом, демонстрація військової амуніції та макетів вогнепальної зброї, мандрівна кухня з учасниками телешоу "Майстер-шеф" та тематична фотозона. Малечу розважали аніматори, дітки приймали участь у різних конкурсах, за що отримували солодкі подарунки. Профорієнтаційні послуги та послуги з працевлаштування цього дня пропонувала Рокитнянська районна філія Київського обласного центру зайнятості.

Фото без опису

З вітальним словом до жителів та гостей Рокитнянської громади звернувся селищний голова Юрій Андрійович, який побажав усім нести високе звання громадянина Української держави, миру, сили, гідності, добробуту і затишку у родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності. До привітань долучилась начальник відділу культури, молоді та спорту селищної ради Тетяна Круть.

Фото без опису

За активну життєву і громадянську позицію, особистий внесок у справу реалізації державної молодіжної політики та з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді Грамотами і Подяками Рокитнянської селищної ради були нагороджені кращі представники молоді Рокитнянської громади. Також під час свята селищний голова вручив випускникам-медалістам цінні подарунки (годинники), а їхнім батькам Подяки Рокитнянської селищної ради за належне виховання дітей.

Фото без опису

Окрасою урочистостей стала концертна програма, представлена творчими колективами Центрального і Селищного будинків культури, Центру дитячої та юнацької творчості селищної ради та іншими самодіяльними аматорами сцени. У вечірній час святкування закінчилося дискотекою.

Фото без опису

А щоб запам'ятати енергетику і пишність дійства на святі працював професійний фотограф та відбувалась відеозйомка літаючими дронами.

Рокитнянська селищна рада висловлює щиру вдячність за фінансову і благодійну допомогу та активну участь в організації заходів: депутату Рокитнянської селищної ради, генеральному директору ТОВ "РКДЗБогдану Свинарчуку, депутату Рокитнянської селищної ради Сергію Зінченку, члену виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради, директору ПП "Кузня РосичЮрію Виродову, Олексію Зуєву, Едварду Липовенку, Ярославу Богданову, Максиму Гордієнку, Григорію Боціон та всім, хто долучився до організації свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь