Дитячому хореографічному колективу „Журавлинка” 15 років!

Дата: 25.06.2021 18:31
Кількість переглядів: 525

Фото без опису

Вже промайнуло 15 років з дня створення дитячого хореографічного колективу „Журавлинка” Дитячої музичної школи під художнім керівництвом Чудновської Регіни Юхимівни. За ці роки наполегливої праці хореографічний колектив допоміг сотням талановитих дітей розкрити у собі хист до хореографії, дав змогу кожному запалити свою зірку на творчому небосхилі мистецтва танцю. І такими талановитими зірочками 25 червня 2021 року була переповнена зала Центрального будинку культури, де у творчому колі зібралася вся дружня родина хореографічного колективу „Журавлинка” для святкування 15-річчя творчої діяльності. Атмосфера справжнього свята одразу полонила серце кожного присутнього та сповнила його передчуттям прекрасного та радісного…

Фото без опису

З першими музичними акордами, граційними та витонченими рухами вихованців колективу всі присутні поринули у чарівний світ танцю, що пробудив почуття легкості та ніжності, неймовірного світосприйняття.

Фото без опису

І як на будь-якому святі не обійшлося й без теплих слів вітання та подяки. Від Рокитнянського селищного голови Юрія Богданова, депутатського корпусу, виконавчого комітету селищної ради та від себе особисто зі словами вітання до колективу та учасників дійства звернулися заступник Рокитнянського селищного голови Олександр Конопчук та керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва.

За високі творчі здобутки, активну участь у культурно-мистецькому житті Рокитнянської громади та з нагоди 15-и річного ювілею дитячий хореографічний колектив „Журавлинка” нагороджено Подякою Рокитнянської селищної ради.

Фото без опису

Квіти, подарунки, слова вдячності випускників та їх батьків стали найкращим подарунком для всього хореографічного колективу „Журавлинка”.

Фото без опису

Завершився святковий концерт феєричним виступом всього колективу та яскравим святковим „дощем” з повітряних кульок.

Тож, бажаємо колективу подальшого творчого натхнення, нових звершень та ще більшого зміцнення великої дружньої родини „Журавлинка”!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь