Виїзд у села Синява, Бушево, Ольшаниця

Дата: 24.06.2021 15:32
Кількість переглядів: 355

Працівниками Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з працівником служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради було здійснено виїзд у села Синява, Бушево, Ольшаниця. Відвідано 5 сімей, а саме: сім’ї де проживають особи з інвалідністю, опікунські сім’ї та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Фото без опису

В результаті виїзду виявили сім’ю в якій дитина не відвідує навчальний заклад та може бути відрахована. Батьків попередили про наслідки невиконання батьківських обов’язків. З даною родиною проведено профілактичну бесіду про їх обов’язки щодо сприяння здобуттю дитиною освіти згідно Закону України про освіту ст.59.

Фото без опису

В одній із сімей було здійснено оцінку потреб сім’ї/особи та заведено соціальну картку сім’ї/особи. Після обстеження умов проживання складено акт безпеки дитини. Під час виїзду психологом Центру за місцем проживання було надано психологічні послуги особі з інвалідністю. В ході роботи з опікунською родиною було надано рекомендації щодо виховання дитини-сироти та налагодження емоційних стосунків між дорослими членами родини. Бабуся-опікун написала заяву щодо оздоровлення дитини за державний кошт під час літніх канікул. В сім’ях, які знаходяться у складних життєвих обставинах було перевірено виконання наданих раніше рекомендацій щодо санітарно-гігієнічних умов проживання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь