Виїзд комісії

Дата: 23.06.2021 14:39
Кількість переглядів: 553

23 червня 2021 року комісія у складі заступника Рокитнянського селищного голови Олександра Конопчука, помічника депутата Рокитнянської селищної ради Олександра Литвина - Михайла Клименка, начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Жанни Головіної, завідувача сектору з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та охорони праці селищної ради Станіслава Теліуза, директора комунального підприємства селищної ради "Рокитне водоканал" Олексія Ніколенка, головного інженера комунального підприємства "Рокитнеблагоустрій" Віталія Скорика, інженера з техніки безпеки комунального підприємства "Рокитне ЖЕП" Сергія Омельянченка, головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та розвитку інфраструктури селищної ради Оксани Хілініч здійснила виїзд на вулицю Кар’єрна в Рокитне-2 на місце утворення стихійних сміттєзвалищ.

У ході спілкування з місцевими жителями прийнято одностайне рішення про необхідність ліквідації стихійних сміттєзвалищ спільними зусиллями комунальних підприємств та місцевих жителів при одночасному укладенні мешканцями багатоквартирних будинків договорів на вивіз побутового сміття з комунальним підприємством "Рокитне ЖЕП" (місячна плата за збирання та вивезення побутового сміття – 14,62 грн. у розрахунку на 1 проживаючого в помешканні). Зі свого боку підприємство зобов’язується забезпечити встановлення сміттєвих баків та регулярний вивіз сміття.

Територія селища - одна спільна оселя для всіх мешканців, чистота якої починається із сумлінного ставлення жителів до довкілля, поваги до оточуючих та самих себе. Для попередження виникнення стихійних сміттєзвалищ, що негативно впливають на оточуюче середовище, самопочуття та здоров’я жителів, необхідно зробити один простий крок – укласти договір на вивіз сміття з комунальним підприємством (для приватних домоволодінь – з КП "Рокитне благоустрій" для мешканців багатоквартирних будинків – з КП "Рокитне ЖЕП"). Цим ви не тільки позбавите себе від неприємного клопоту з вивозом сміття, а й забезпечите собі та своїм близьким чисте довкілля, долучитесь до забезпечення благоустрою селища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь