22 червня кожного року ми вшановуємо світлу пам’ять українців, життя яких обірвала Друга світова війна, яка горем і болем увірвалась в кожну українську домівку!

Дата: 22.06.2021 12:42
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

Усе далі відходять сумнозвісні події Другої світової війни... Ось уже 80 років пройшло від тієї страшної пам’ятної червневої пори, коли пролунали слова: війна, та в пам’яті людській вони залишаться назавжди. В червні ми вкотре повертаємось думками до подій, пережитих нашим народом у страшні дні початку війни.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Цього дня Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, його заступник Олександр Конопчук, секретар селищної ради Юрій Шимченко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва, голова Рокитнянської ради ветеранів Микола Красін та ветерани війни поклали квіти до Меморіалу Слави і пам’ятного знаку Захисникам незалежності України та в глибокій скорботі хвилиною мовчання згадали усіх тих невинних жертв, яких забрала війна, усіх полеглих, які своїм ратним подвигом та самовідданою працею здобули Велику Перемогу.

Фото без опису

Сьогодні навіть важко уявити усі випробування, біль і горе, які випали на долю минулих поколінь. Але нечуваний героїзм та єднання народу, який піднявся на бій і переміг у жорстоких боях, навіки залишиться у наших вдячних серцях. Сьогодні Україна знову в огні, і цей вогонь в наших душах і серцях палає нестерпним смутком за загиблими. Це черговий урок державотворення, який нам ніколи не забути.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Пам’ятаймо полеглих в роки Другої світової війни, пам'ятаймо наших співвітчизників, які гинуть за Україну зараз! Вічна  і світла пам'ять воїнам-переможцям!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Довідка: На фронтах Другої світової війни загинули 3944 мешканці громади. При обороні та звільненні громади загинули 850 осіб. У 14-ти братських могилах, 7-и одиночних похованнях, що знаходяться на території громади, поховано 849 бійців Червоної Армії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь