День села – це свято єднання!

Дата: 22.06.2021 10:26
Кількість переглядів: 2543

Фото без опису

Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади.

Фото без опису

Адже життя в селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Фото без опису

Фото без опису

Сонячного недільного дня 20 червня, на свято Трійці, у с. Савинці та с. Насташка відбулося святкування Дня села. Зі святом жителів населених пунктів привітали старости сіл Наталія Савчук та Олеся Кашуба, які згадали визначних людей місцевих громад, котрі своєю щоденною наполегливою працею творили історію сіл, побажали добробуту та процвітання усім жителям, а також висловили сподівання на покращення розвитку сіл.

Фото без опису

Гостинно, запашним короваєм, зустрічали почесних гостей свята: Рокитнянського селищного голову Юрія Богданова, секретаря селищної ради Юрія Шимченка, заступника селищного голови Миколу Соколовського, депутата селищної ради, голову правління ТДВ „СинявськеЯрослава Литвина.

Фото без опису

Юрій Андрійович привітав усіх присутніх зі святом  та підкреслив, що щоденна праця жителів сіл, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. „Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб наша громада розвивалась, оновлювалась і змінювалась на краще, зростав її економічний і культурний потенціал”, – зазначив очільник громади.

Фото без опису

Цікавою та веселою була розважальна частина свят: концерти, за участю колективів художньої самодіяльності, різноманітні ігри та конкурси, у яких міг взяти участь кожен бажаючий, молодіжна дискотека. Від депутата селищної ради Ярослава Литвина гостей свята частували смачними варениками та морозивом. Несподіваним дарунком для села Насташка стали 6 лавочок та 3 урни від АПК „Насташка” та 3 урни від ФОП Дем'янченко В.К.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У святкових заходах взяло участь близько 1000 осіб. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь