З нагоди професійного свята керівництво громади привітало дільничних офіцерів поліції Рокитнянщини

Дата: 18.06.2021 14:21
Кількість переглядів: 703

Щороку, 18 червня дільничні офіцери поліції відзначають своє професійне свято. Сьогодні їхня служба – одна з найважливіших в Україні. Постійне спілкування з людьми, здійснення першочергових заходів щодо розкриття злочинів, попередження їх скоєння – це лише маленька частина того, із чим щоденно мають справу дільничні офіцери. Наскільки професійно дільничний офіцер поліції робить свою справу – настільки спокійніше почуваються мешканці громади.

Фото без опису

Тож сьогодні з нагоди свята - Дня дільничного офіцера поліції в Україні начальник відділення поліції № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області Віталій Мітлицький, заступник Рокитнянського селищного голови Олександр Конопчук і керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва привітали дільничних офіцерів поліції, подякували їм за  відданість справі, витримку та готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

За сумлінне виконання службових обов`язків, завдань, пов’язаних з охороною прав і свобод людини, боротьбу зі злочинністю найкращих дільничних офіцерів нагородили Подяками Рокитнянської селищної ради та Подяками відділенні поліції № 1 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

Фото без опису

У цей день щирі вітання звучали і від прокурора Рокитнянського відділу Білоцерківської окружної прокуратури Валерія Хахлюка.

На дільничних офіцерів поліції в значній мірі покладені великі надії суспільства. Ця ділянка роботи була і залишається однією з найнеобхідніших і шанованих у суспільстві. Адже щоденно оберігати мир та спокій у нашій країні, на території громади, захищати права та інтереси громадян від протиправних посягань, щомиті бути готовими прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, при цьому, іноді, ризикуючи власним життям – високе покликання хоробрих і мужніх людей, які обрали професію офіцера. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь