Можливості сервісу "Пенсійний калькулятор"

Дата: 18.06.2021 11:50
Кількість переглядів: 388

Фото без описуЯк стати користувачем вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та почати отримувати весь спектр пенсійних послуг? Достатньо зареєструватись на вебпорталі електронних послуг https://portal.pfu.gov.ua/ і ви отримаєте можливість безпосередньо, у себе вдома та у зручний час користуватися е-послугами – від інформаційних до призначення пенсії.

Послуга із автоматичного розрахунку прогнозованого розміру пенсій «Пенсійний калькулятор», який надає можливість введення даних для розрахунку прогнозованого розміру пенсії за віком та загального стажу діє в особистому кабінеті застрахованої особи на вебпорталі Пенсійного фонду України. Опис покрокових дій для розрахунку пенсії висвітлено в меню – кнопка «Інструкція».

Звертаємо увагу на особливості: автоматично завантажуються дані для обчислення страхового стажу і заробітної плати, які наявні в Реєстрі застрахованих осіб, та надається можливість ручного внесення даних про періоди роботи із трудової книжки та інших документів про стаж, а також заробітної плати до 2004 року для подальшого їх використання при розрахунку орієнтованого розміру пенсії та стажу в перспективі.

Програма автоматично підсумує періоди трудової діяльності та визначить загальний страховий (трудовий) стаж із точністю до одного дня. Аналогічно до того, як це робиться під час призначення пенсій в органах Пенсійного фонду.

Після розрахунку пенсії користувачу надається сума розрахованої пенсії та протокол розрахунку на дату звернення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь