І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

Дата: 17.06.2021 17:28
Кількість переглядів: 470

Щорічно у третю неділю червня відзначається День медичного працівника, тож напередодні професійного свята 17 червня на Рокитнянщині вітали не лише лікарів і медсестер, а й усіх тих без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів.

З нагоди професійного свята привітав присутніх Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та висловив вдячність усім працівниками галузі охорони здоров’я за їх чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров'я мешканцям нашої громади. 

„Життя людини вимірюється однією хвилиною і це дуже важливо, коли допомога надана вчасно, коли життя врятовано. Саме Ваша небайдужість, професіоналізм, бажання врятувати тримає націю на цьому світі. Тому що здоров’я нації – це майбутнє нашої держави, без здоров’я нації не буде майбутнього ні нашого, ні наших дітей”, - наголосив Юрій Андрійович.

За вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров'я, самовіддане служіння обраній справі, високу професійну майстерність, доброту, чуйність і любов до людей та з нагоди Дня медичного працівника кращих представників відзначено Подяками Білоцерківської районної державної адміністрації та Білоцерківської районної ради, Грамотами та Подяками Рокитнянської селищної ради та грошовими винагородами.

Із щирими словами вдячності звернулись до присутніх директор КНП „Рокитнянська багатопрофільна лікарняСергій Ігнатьєв, директор КНП „Рокитнянський Центр первинної медико-санітарної допомогиОксана Яра, голова Рокитнянської профспілки охорони здоров'я Михайло Петриняк, адже в ці нелегкі для країни часи, праця медичного працівника воістину героїчна та гуманна – зцілювати, повертати людям здоров’я та рятувати людське життя.

Згадали цього дня хвилиною мовчання Героя України, молодшого сержанта, санітарного інструктора медичного пункту 3 батальйону 80 окремої десантно-штурмової бригади, кіборга Ігоря Зінича, який загинув під завалами Донецького аеропорту та поклали квіти до меморіальної дошки, яка знаходиться на фасаді будівлі центральної лікарні. Не сходили з вуст всіх присутніх імена двох медиків Лариси Бєдної та Катерини Мітлицької, які померли від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 рятуючи життя інших хворих.

Медичні працівники та гості свята насолоджувались святковим концертом, який присутнім дарував народний аматорський ансамбль української пісні „Барви” смт Рокитне.

Приємні моменти на цьому не завершились, від Благодійного фонду „На світанку” для реанімаційного відділення багатопрофільної лікарні вручено 2 спеціалізованих реанімаційних ліжка та комплекти спецодягу для особливих пацієнтів.

В урочистостях взяли участь секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступник селищного голови Олександр Конопчук, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Таїсія Ігнатьєва, голова Благодійного фонду „На світанкуВіталій Герасичев, представники ЗМІ та жителі громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь