Зменшення довготривалого безробіття

Дата: 17.06.2021 15:25
Кількість переглядів: 491

Перерва в роботі протягом тривалого часу призводить до втрати професійної кваліфікації, послаблення мотивації до праці, відсторонення від ринку праці, зниження суспільно-корисної продуктивності незайнятих громадян, і це негативно позначається на якості робочої сили, тому 17 червня 2021 року в Рокитнянській районній філії Київського обласного центру зайнятості відбулося засідання комісії по довготривалому безробіттю, на яке запрошені 9 безробітних, які вже тривалий час перебувають на обліку.

Фото без опису

Робота цієї комісії є однією із складових частин щодо зменшення тривалості безробіття та має позитивний вплив на підвищення рівня власної активності безробітних щодо пошуку роботи.

Фото без опису

Під час засідання фахівці філії проаналізували з безробітними ситуацію на ринку праці, актуальні та перспективні вакансії, причини незайнятості кожного довготривалого безробітного.

Фото без опису

Дуже часто мешканці сільської місцевості зневірені в пошуках роботи, не вбачаючи перед собою перспектив у працевлаштуванні, займають пасивну позицію при вирішенні життєво важливих особистих питань.

Члени комісії рекомендували безробітним конкретні шляхи, спрямовані на вирішення питання працевлаштування. Також безробітні отримали індивідуальні рекомендації щодо працевлаштування.

Сподіваємося, що у когось із запрошених дане засідання активізує власні зусилля у пошуку роботу, комусь допоможе змінити пріоритети при пошуку роботи, а у підсумку сторони заходу отримають офіційне працевлаштування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь