Профілактична робота Центру соціальних служб

Дата: 15.06.2021 14:51
Кількість переглядів: 411

Працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради було здійснено виїзд по смт.Рокитне та село Ольшаниця. Відвідано 9 сімей, а саме: багатодітні родини, сім’ї в яких виховуються діти-сироти, особи з інвалідністю, опікунські родини та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Фото без опису 

Під час відвідування даних сімей працівники Центру провели профілактичну роботу з батьками та опікунами щодо безпечної поведінки на воді, в лісі, з вогнем під час літніх канікул. Надались рекомендації щодо оздоровлення дітей.Також надавались рекомендації в родинах де батьки проводять ремонтні роботи про безпеку дітей під час таких робіт. Батькам, діти яких тимчасово перебувають в інтернатному закладі рекомендовано у встановлені терміни створити умови для повернення дітей у сім’ю. Необхідно облаштувати місце для сну та відпочинку, придбати речі першої необхідності для дітей. Фахівцями із соціальної роботи було здійснено оцінку потреб у сім’ях опікунів, про що були складені відповідні акти та висновки. 

Фото без опису

Психологом Центру надавалась психологічна допомога особі з інвалідністю. Робота з даною особою буде проводитись й на далі з виїздом психолога до місця проживання. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь