Профілактична робота Центру соціальних служб

Дата: 15.06.2021 14:51
Кількість переглядів: 383

Працівниками  Центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради було здійснено виїзд по смт.Рокитне та село Ольшаниця. Відвідано 9 сімей, а саме: багатодітні родини, сім’ї в яких виховуються діти-сироти, особи з інвалідністю, опікунські родини та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Фото без опису 

Під час відвідування даних сімей працівники Центру провели профілактичну роботу з батьками та опікунами щодо безпечної поведінки на воді, в лісі, з вогнем під час літніх канікул. Надались рекомендації щодо оздоровлення дітей.Також надавались рекомендації в родинах де батьки проводять ремонтні роботи про безпеку дітей під час таких робіт. Батькам, діти яких тимчасово перебувають в інтернатному закладі рекомендовано у встановлені терміни створити умови для повернення дітей у сім’ю. Необхідно облаштувати місце для сну та відпочинку, придбати речі першої необхідності для дітей. Фахівцями із соціальної роботи було здійснено оцінку потреб у сім’ях опікунів, про що були складені відповідні акти та висновки. 

Фото без опису

Психологом Центру надавалась психологічна допомога особі з інвалідністю. Робота з даною особою буде проводитись й на далі з виїздом психолога до місця проживання. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь