Олімпійський день - 2021

Дата: 14.06.2021 16:27
Кількість переглядів: 560

12 червня 2021 року делегація Рокитнянської селищної територіальної громади взяла участь у обласному спортивно-масовому заході „Олімпійський день - 2021” в місті Бориспіль. Команду очолила гордість нашої громади і України в цілому - призерка і учасниця Всесвітніх зимових універсіад і олімпіад, багаторазова чемпіонка України, майстер спорту міжнародного класу, тренер-викладач Рокитнянської ДЮСШ – Катерина ГРИГОРЕНКО.

Фото без опису

До складу делегації увійшли: вихованці Синявського опорного навчального закладу під керівництвом вчителя фізичної культури – Ольги САТИРЕНКО (переможниці обласних конкурсів з проведення уроків фізичної культури); педагог-організатор Синявського ОЗО - Алла КОБЗАР; керівник  шахового гуртка центру дитячої та юнацької творчості (переможець і призер районних і обласних турнірів) - Михайло ФЕЩЕНКО та спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Рокитнянської селищної ради – Тамара ПОГАСІЙ. Супроводжували делегацію оператор відеозапису КП Рокитнянської селищної ради „Телерадіокомпанія ”Рокита” і медична сестра комунального некомерційного підприємства Рокитнянської селищної ради "Рокитнянський центр первинної медико-санітарної допомоги".

Фото без опису

Наші спортсмени брали активну участь у змаганнях з багатьох видів спорту, побачили багато цікавого, показали себе та за креативну олімпійську символіку отримали тематичні сувеніри.

Фото без опису

На згадку про спортивне свято Голова відділення Національного Олімпійського комітету України в Київській області Ігор МАЛИНСЬКИЙ та начальник управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації СергіЙ ТИМОФЄЄВ, зробити спільне фото з нашою командою.

Фото без опису

За результатами проведених змагань ІІ місце Київській області з кидання ваги на відстань серед жінок виборола Катерина ГРИГОРЕНКО і І місце з дартсу серед жінок – Тамара ПОГАСІЙ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь