Щоденна робота працівників Центру соціальних служб в основному закрита від сторонніх очей

Дата: 14.06.2021 10:47
Кількість переглядів: 408

Все, що трапляється у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах не висвітлюється на загал - така інформація конфіденційна і не підлягає розголосу. Якщо це насильство в сім’ї, невиконання батьківських обов’язків, зловживання батьками спиртними напоями   - найперше страждають діти. Всі свої сили треба спрямувати на полегшення дитячої долі, забезпечення законних прав та інтересів дітей. 

Фото без опису

Працівники Центру соціальних служб проводять виїзди у населені пункти, які підпорядковані Рокитнянській селищній раді, часто разом із головним спеціалістом служби у справах дітей та сім’ї. За необхідності надається психологічна допомога психологом Центру, який знаходиться у штаті та бере безпосередню участь у всіх виїздах. Іноді заздалегідь спланований день перевертається «з ніг на голову», бо потрібно негайно втручатись в родину, де знаходяться неповнолітні діти, тому що батьки неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки. Також непоодинокі випадки допомоги врегулювання внутрішньо сімейних конфліктів, як між подружжям так і між родичами. Трапляється, коли необхідно залучити  працівників національної поліції України ГУНП в Київський області Білоцерківського районного управління відділення поліції № 1 з метою  забезпечення порядку та врегулювання конфлікту.

Фото без опису

Після виснажливих виїздів, як емоційно так і фізично, не менш важлива та кропітка робота з оформлення документів згідно Наказів Міністерства соціальної політики України.

Фото без опису

Наша робота спрямована на покращення якості життя у нашому містечку та прилеглих селах.

Ми завжди готові допомогти Вам!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь