На Рокитнянщині вшанували пам'ять загиблого учасника АТО

Дата: 14.06.2021 10:37
Кількість переглядів: 2407

14 червня 2021 року минає сім років як на околиці Маріуполя, в районі заводу "Азовсталь", із засідки була обстріляна колона автомобілів Державної прикордонної служби. Обстріл вівся з автоматів, гранатометів та снайперської зброї. Загинув від пострілу наш земляк - Островський Олександр Олександрович.

Минають роки, але біль не вщухає. Зберігають пам’ять про героїчного земляка місцеві мешканці: у рідному селі на його честь відкрито Меморіальну плиту; Указом Президента України № 213/2015 від 9 квітня 2015 року, "За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі" Олександра Олександровича посмертно нагороджено орденом "За мужність" III ступеня (посмертно). 

Не полишають зв’язку з родиною учасника АТО і керівництво громади. Цього дня біля його могили побували Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко, заступник селищного голови Олександр Конопчук, військовий комісар Рокитнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Бабенко та староста села Житні Гори Василь Лавренко. Вшанували пам’ять загиблого хвилиною мовчання, поклали квіти до могили та із болем на душі згадали усіх мужніх воїнів України.

Вічна пам'ять загиблому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь