Прокурорами Рокитнянського відділу Білоцерківської окружної прокуратури Київської області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно чоловіка раніше судимого за вчинення грабежу

Дата: 11.06.2021 08:46
Кількість переглядів: 674

Фото без описуВстановлено, що в травні 2021 року 25-річний місцевий житель, перебуваючи поблизу одного з будинків, що знаходиться на вулиці Ігоря Зінича в смт Рокитне Київської області, здійснив крадіжку мобільного телефона своєї знайомої та в подальшому, не зупиняючись на вчиненому, цього ж вечора, знаходячись в приміщенні власної кухні, наніс їй множинні удари в область обличчя з вимогою віддати належні їй золоті вироби, в які остання була одягнута, таким чином заволодівши її прикрасами та завдавши потерпілій майнову шкоду на загальну суму 13636 грн. 55 коп.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно), ч. 2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинене повторно).

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. На даний час останній тримається під вартою.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Виконувач обов’язків начальника Рокитнянського відділу Білоцерківської окружної прокуратури Київської області В. Хахлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь