Відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради

Дата: 10.06.2021 17:30
Кількість переглядів: 503

10 червня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Юрія Богданова та керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету селищної ради Таїсії Ігнатьєвої.

Фото без опису

19 присутніх членів виконавчого комітету заслухали та обговорили 26 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади, серед них: про встановлення тарифу на послуги з центрального водопостачання та водовідведення, що надаються КП "Рокитне водоканал", про уповноваження посадових осіб місцевого самоврядування із вчинення нотаріальних дій, про затвердження Програми розвитку організації ветеранів Рокитнянської територіальної громади на 2021-2023 роки, про встановлення та облаштування автобусної зупинки за адресою: вул. Тополева, 11 в смт Рокитне, про календарний план засідань виконавчого комітету Рокитнянської селищної ради Білоцерківського району Київської області на ІІ півріччя 2021 року.

Фото без опису

По завершенню засідання Юрій Андрійович привітав директора ПП "Кузня Росич" Юрія Виродова, який напередодні відсвяткував 60-річчя. Керівнник громади зичив міцного здоров’я ювіляру і всій його родині, невичерпної енергії, нових звершень, Божої благодаті, подальших успіхів на професійній ниві та вручив ювіляру Подяку Рокитнянської селищної ради і квіти.

Фото без опису

У засіданні взяли участь начальник фінансового управління селищної ради Людмила Горобець, начальник відділу економіки, інвестиційної діяльності та агропромислового розвитку селищної ради Світлана Григоренко, начальник відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігор Лалак, начальник служби у справах дітей та сім’ї селищної ради Людмила Секрет, начальник юридичного відділу селищної ради Марія Мосейчук, начальник відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення селищної ради Людмила Телиуз, директор КП "Рокитне водоканал" Олексій Ніколенко, голова Рокитнянської ради ветеранів Микола Красін.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Рокитнянської селищної ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь