Тренінг "Підготовка до співбесіди з роботодавцем"

Дата: 09.06.2021 15:48
Кількість переглядів: 477

Фото без опису09 червня 2021 року у Рокитнянській районній філії Київського обласного центру зайнятості відбувся тренінг "Підготовка до співбесіди з роботодавцем".

Мета заходу: оволодіння навичками підготовки до співбесіди, практичними навичками ділового спілкування з роботодавцем та прийомами самопрезентації.

Провідний фахівець з питань зайнятості Оксана Шимченко розповіла про те, що співбесіда з роботодавцем — це є важливий етап у влаштуванні на роботу, від рівня підготовки до якого залежить успіх працевлаштування. Головною умовою успішного проходження співбесіди є вміння презентувати себе з позитивним настроєм та зацікавити роботодавця своєю професійною унікальністю.

Під час тренінгу пошукані роботи дізналися про етапи проведення співбесіди, ознайомилися з основними видами співбесід, структурою їх проведення та обговорили правила підготовки до вдалої співбесіди та прийоми самопрезентації.

Учасники тренінгу отримали практичні поради щодо ділового ефективного спілкування та ознайомилися з примірними варіантами відповідей на запитання роботодавців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь